Termes d’ús del lloc web / Avís legal

 

En compliment de l’article 10 de la llei 34/2002, de l’11 de juliol, de serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE), s’exposen a continuació les dades identificatives de l’empresa.

 

Denominació social:

Matsmàtica informàtica, s.l.

 

Correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

Adreça:

c/ Bellpuig, 11 baixos

 

Telèfon:

973311209

 

 

Dades d’inscripció al registre mercantil:

 

Matsmàtica informàtica, s.l., constituïda a Lleida, l’any 2007 per escriptura pública número 01116/2007.

Inscrita al Registre Mercantil de Lleida volum 1100, secció general, foli 30, full número L-21754, inscripció 1ª.

 

Aquest lloc web ha estat creat per l’empresa Matsmàtica informàtica, s.l. amb caràcter informatiu i per ús personal dels usuaris. Mitjançant aquest avís legal, es pretèn regular l’accés i ús d’aquest lloc web, així com la relació entre el lloc web i els seus usuaris. Accedint a aquest lloc web s’accepten els següents termes i condicions:

L’accés a aquest lloc web és responsabilitat exclusica dels usuaris.

L’accés a aquest lloc web no suposa establir cap tipus de relació comercial entre Matsmàtica informàtica, s.l. i l’usuari.

L’accés i la navegació en aquest lloc web suposa acceptar i conèixer les advertències legals, condicions i termes d’ús contingudes al lloc.

El titular del lloc web pot oferir serveis i productes que poden trobar-se sotmesos a unes condicions particulars pròpies, que, segons els casos, substitueixin, completin i/o modifiquin les presents condicions i sobre les quals s’informarà a l’usuari en cada cas concret.