Qui Som?


L’empresa Matsmàtica informàtica, amb seu a Tàrrega, està formada per un equip humà jove i dinàmic capaç d’adaptar-se als constants canvis i innovacions tecnològiques i amb una amplia experiència en la venda i reparació de material informàtic des de l’any 1995.

L’any 2007 Matsmàtica amplia les seves instal.lacions i canvia d’ubicació, traslladant-se a un nou local amb una gran superfície d’exposició, més stock de productes i amb un ampli taller per oferir als nostres clients una millor atenció i un millor servei.

Durant aquests 25 anys d’experiència podem dir que Matsmàtica s’ha convertit en un dels distribuïdors informàtics de referència a la comarca gràcies a la seva professionalitat i dedicació.

A Matsmàtica hi trobarà material informàtic de primera qualitat tant per particulars com per a empreses i l’ajudarem i l’assessorarem en tot allò que faci referència al món de la informàtica.

Un equip dedicat i apassionat per fer realitat els vostres somnis.

"Em dedico a fer-vos feliços pel producte que obteniu de la meva empresa, perquè és tan fantàstic. Us prometo que us complau!"
- Josep Camats

El nostre Boss

És qui fa funcionar la maquina

Josep Camats
Josep Camats
Gerència


El nostre equip

De tècnics informàtics impressionants

Marc Solsona
Marc Solsona "Markus"
Departament tècnic

Jordi Triquell
Jordi Triquell "Tito"
Departament tècnic

Josep Mª Marimon
Josep Mª Marimon "Llop"
Departament tècnic

Jordi
Jordi
Expert en Apple